Besøg C4antik her KØB/SE
ÆGTE TÆPPER
HER

Udført vurdering i kategorien: Ægte Tæpper

Ekspertens udtalelse:
Kære Rikke, tak for opgaven og Deres hanvendelse til Antikbrevkassen.
Deres tæppe er som nævnt i telefonen næppe en formue værd, men alt i denne verden bærer historiens åg, og såledesogså dette tæppe.
Historisk omkring Halbmond Teppisch begynder i 1880 da Carl Wilhelm Koch sætte gang i maskinfabrikerede og orientalsk udformede tæpper.
Omkring 1913 er det faktisk Europas største tæppefabrik, med et hav af ansatte og en årlig fabrikation på over 1 mil. tæpper.
Der sker meget i de mellemliggende år, men efter II Verdenskrig befinder virksomheden sig på den anden side af "Muren" en tid med store omstillinger, men virksomheden over lever og er i dag en del af UK Allied Textiles Compagnies der utvivlsomt befinder sig i toppen af verdens eliten .
Deres tæppe er ganske flot, og selv om det ikke er en formue værd, er det anvendelig og en flot repræsentant for en virksomhed der trods megen omskiftelighed overlevede tidens foranderlighed.
Estimeret pris:
Deres tæppe har en formodet handelspris på
200-.kr
Vurderingen udført af:
Lars Krintel
Pristrend:
Pristrenden for denne art varer 
forventes at være faldende  
i de kommende år
Signaturfoto findes i ArtSignature:
Indsenderens oplysninger
Hej Antikbrevkasse,
Jeg vil gerne have vurderet dette tæppe.
På bagsiden står Tabris Super, DDR Textile, Halbmond Teppiche (billede af stjerne og segl) 140 x 200 og et nummer der er trykt på: 6541 dki.blon (står meget utydeligt).

Jeg ser frem til at høre fra jer.


[Forsiden] [Ægte Tæpper oversigt] [Køb/se ægte tæpper her]