Besøg C4antik her KØB/SE
HANS J. WEGNER DESIGN.
HER

Udført vurdering i kategorien: Hans J. Wegner design.

Ekspertens udtalelse:
Kære Elisabeth, tak for opgaven og Deres henvendelse til Antikbrevkassen.
Hvilket flot og klassisk møbel, i typisk Wegner stil, der er dog nogle problemer med at finde den helt rigtige oprindelse og typebetegnelse.
Så vidt jeg kan se af de indsendte foto samt af vor korrespondance, er der tale om et overordentlig veludført møbel, bl.a med de lidt usædvanlige beklædte forside/låger (såkaldte sjener = flækkede spanskrør).
En designmæssig detalje der er set før, men så vidt jeg ved, ikke med H. J. Wegner som designer.
Handelspris-mæssigt er det efter min menig lidt u-seriøst blot at slynge en gætte-pris ud, på den anden side skal man ikke være dum, og jeg tro møblet ligger i prislaget 10000-.kr.
Jeg leder videre, og kommer tilbage hurtigst muligt.
Estimeret pris:
Endelig vurdering følger.
14072006
Vurderingen udført af:
Lars Krintel
Pristrend:
Pristrenden for denne art varer 
forventes at være uændret  
i de kommende år
Indsenderens oplysninger
Et Wegner skab i mørkbejdset eg fra først i 1960erne i massivt egetræ, overfladebehandlet udvendigt. ´
Jeg kan se at indvendigt følger det årene fra det lyse over i det mørke. Hylder og skuffer er også massivt eg. Kanten omkring lågerne er massive og det midterste er flet af måske bambus eller andet der er smidigt nok til at flette. Det må være meget stærkt da der ikke er så meget som et hul eller strimler der er gået af. Bagpå flettet er en fast plade som ikke er synlig.. Købt som nyt, kun 1 ejer. Mål: 65 cm højt uden ben, med ben 133 cm. 48 cm bredt, 179 cm langt. Højre side er med træskuffer, venstre side hylder der er justerbare. I midten et smalt hylderum. Skabet er i lys eg indvendigt. Skabet er brugt, men ellers i fin stand. Jeg ønsker at vide hvad skabet kan vurderes til, da jeg ønsker at sælge det.


[Forsiden] [Hans J. Wegner design. oversigt] [Køb/se hans j. wegner design. her]