Få et grin med sjove dyrejokes

Hunde er populære emner for jokes på grund af deres uforudsigelige og søde adfærd. En populær joke om hunde er, at de altid stjæler vores mad, selvom de allerede har deres eget. En anden klassisk joke handler om, at hunden har mere stil end ejeren, fordi den er den eneste, der går tur med ejeren i snor. En sjov observation er, at hunde altid ser ud til at smile på de billeder, vi tager af dem, hvilket kan være et godt salgsargument for tandsætning. Endelig kan det være komisk at bemærke, hvordan hunde elsker at grave huller i haven, som om de planlægger at starte en egen arkæologisk udgravning.

Kattejokes, der vil få dig til at spinde af grin

Hvorfor kunne katten ikke spille computer? Fordi den jagtede musen hver gang den prøvede at klikke. Hvis du vil høre flere skægge historier, kan du Læs jokes om dyr her. Hvad sagde katten, da den så en bog om fugle? Det var da en spændende tweeter. Ved du, hvorfor katte altid får deres vilje? Fordi de er meget overtalende miauende. Hvordan lærer en kat at svømme? Den tager lektioner i miavbo.

Hilariske dyreanekdoter, der vil få dig til at løfte øjenbrynene

Der var en gang en ged, der lavede så mange kunststykker på gården, at den endte med at blive en lokal legende. I en zoologisk have formåede en skildpadde at undslippe sit område og blev først fundet efter en uge på eventyr i en nærliggende café. For at få et smil frem kan du Opdag sjove jokes om det modsatte køn, men vent til du hører om papegøjen, der begyndte at efterligne alarmsystemet så overbevisende, at den affødte en politiudrykning. En akvariumsfisk overraskede alle ved at springe fra sit akvarium og lande perfekt i en vase fuld af vand ved siden af. En hund i nabolaget blev berømt for altid at vælge den længste kø i supermarkedet at hilse på, som om den vidste præcis, hvordan man vælger den bedste kø.

Gå ikke glip af disse grinagtige fuglevittigheder

Gå ikke glip af disse grinagtige fuglevittigheder. De vil få dig til at krumme af grin. Hold dine fjerdetaljer klar. Forbered dig på en hylende morsom oplevelse. Fugle er ikke kun smukke, de er også fulde af sjove overraskelser.

Sjove historier om aber, der vil få dig til at le kringlet

Sjove historier om aber kan virkelig få dig til at le kringlet. Tænk dig bare, en Aber der stjæler en mand’s hat og løber rundt og prøver på at få den på sit eget hoved. Det er lige til at dø af grin. En anden sjov historie er om en abe, der prøver at spille trommer som en professionel musiker – desværre er rytmen helt gal, og det ender med en masse byldeperkussion i stedet. Aber kan være så sjove og underholdende.

Kaniner, gnavere og andre pelsede venner – sjove jokes til dig

Kaniner, gnavere og andre pelsede venner – sjove jokes til dig Hvad sagde kaninen til gnaveren? Du får mig virkelig til at hoppe af grin. Hvorfor kan mus godt lide at gå i biografen? Fordi de elsker at se musefilm. Hvad sagde hunden til hamsteren? Hvorfor løber du rundt i hjulet hele dagen? Det er ikke som om, du kommer nogen steder. Hvorfor gik kaninen over vejen? For at komme til det hoppende skænderi på den anden side. Hvad sagde marsvinet til kaninen? Du er hoppende skør.

Find ud af, hvorfor disse jokes om fisk virkelig er slap i fisken

Find ud af, hvorfor disse jokes om fisk virkelig er slap i fisken. Jokes om fisk kan være usle, fordi de er forudsigelige og uden originalitet. De fleste jokes om fisk bygger på stereotyper og er derfor stereotype i sig selv. Nogle kan også mene, at jokes om fisk mangler dybde og intellekt. Generelt set falder jokes om fisk ofte fladt, da de ikke har den samme universelle appel som andre jokes.

Læsning værd: Skønne jokes om skildpadder og krybdyr

Læsning værd: Skønne jokes om skildpadder og krybdyr. Hvad sagde den ene skildpadde til den anden? Ja, jeg ved det godt. Jeg er bare langsom. Hvorfor gik skorpionen til psykolog? Fordi den følte sig stukket i ryggen hele tiden. Hvad er krybdyrenes yndlingsmusikgenre? Rock ‘n’ slange. Hvorfor var skildpadden så træt? Fordi den havde ligget stille og sovet hele dagen, som skildpadder gør.

Fra hjorte til bier: Sjove jokes om forskellige dyr

Hvad kalder man en hjorte, der er god til at lave mad? En grillhjort. Hvorfor tager bier aldrig til fester? Fordi de kun kan kværne. Hvad er en grøntsag, som mange dyr elsker? En bær-i-lad. Hvad siger man til en gris med tre øre? Ingenting, man har allerede prøvet at kalde den en gang, og den hørte dig ikke. Hvad er den sjoveste fugl? En spøgelseshøg.

Uventede dyrejokes, der vil få dig til at tænke hvordan fanden kom de på den idé?

Har du hørt om den kat, der blev medlem af dyrevalgkomitéen? Den var fantastisk til at stemme-kasteerringe.
Hvad sagde elefanten til myren, der var blevet væk? Hvad halen sker der med dig?
Hvordan holder man en hval i god form? Man sørger for, at den får nok fint-netværk.
Hvad er en abes yndlingsmusik? Bambusik.
Hvad sagde kaninen til guleroden? Du graver i jorden,.