Få et sneak peak af Ludvig og Julemanden her

Oplev den magiske julestemning med Ludvig og Julemanden. Tag med Ludvig på et eventyr gennem sneklædte landskaber. Mød Julemanden og hans hjælpsomme nisser. Skab minder for livet med sjove aktiviteter og julehygge. Få en uforglemmelig juleoplevelse for hele familien.

Find ud af, hvad Ludvig og Julemanden har i vente for os i år

Ludvig og Julemanden har længe været katalysator for hyggelige decemberaftener for familier over hele Danmark. I år lover de at bringe nye eventyr, som vil fængsle både børn og voksne. For at finde ud af præcis hvad disse to figurer har i vente, kan man med fordel dykke ned i deres magiske verden. Få et sneak peak af Ludvig og Julemanden her og bliv en af de første til at opleve årets overraskelser. Det er altid spændende at se, hvordan klassiske julefortællinger kan blive ved med at forny sig og inspirere nye generationer.

Tag med på et eventyr med Ludvig og Julemanden

Ludvig og Julemanden påbegyndte deres færd i en skov fuld af sne og eventyr. De skulle finde den forsvundne stjerne, som kunne redde juleaften for alle børn. Undervejs mødte de snakkesalige dyr og lærte vigtige lektioner om venskab og mod. Stjernen blev fundet med hjælp fra de mystiske nisser, som gemte sig i skovens dyb. Gør juleforberedelserne endnu sjovere med tvjulekalender og følg med i Ludvig og Julemandens færd hver decemberaften.

Få et smugkig af de sjove og hjertevarmende øjeblikke

Få et smugkig af de sjove og hjertevarmende øjeblikke. Oplev latteren, der spreder sig som en bølge gennem publikum. Mærk varmen fra et hjerteligt kram mellem to elskede venner. Følg med i øjeblikket, hvor barnet får sin allerførste is. Del glæden, når et par udveksler løfter om evig kærlighed.

Opdag hvilke udfordringer Ludvig og Julemanden står over for

1. Ludvig og Julemanden står over for udfordringen med at finde alle de rigtige gaver til børnene. 2. De har også svært ved at holde styr på alle de ønskesedler, de modtager fra børnene. 3. En anden udfordring er at finde ud af, hvordan de kan levere gaverne til tiden, på trods af det store antal børn, der ønsker gaver. 4. Ludvig og Julemanden skal også klare presset fra juletravlhed og det store ansvar for at sprede juleglæde til alle børn. 5. Endelig står de over for udfordringen med at holde Julemandens eksistens hemmelig og undgå at blive set af børnene.

Se de fantasifulde kostumer og flotte scenografier i serien

Se de fantasifulde kostumer og flotte scenografier i serien.
Disse kostumer og scenografier er med til at skabe en verden fyldt med magi og eventyr.
Kostumerne er detaljerede og farverige, og de bringer karaktererne til live.
Scenografierne er imponerende og skaber en atmosfære, der fanger seernes fantasi.
Serien er visuelt imponerende, og kostumerne og scenografierne bidrager til dens unikke æstetik.

Lær de charmerende karakterer i Ludvig og Julemanden at kende

Ludvig og Julemanden er en dansk julekalender, der er fyldt med charmerende karakterer. Lær ludvig, den forsigtige og snilde dreng, at kende. Oplev Julemanden, der er jovial og hjertelig. Træd ind i den magiske verden af Nissepigen, der er klog og eventyrlysten. Og mød selvfølgelig Kongen, der er morsom og karismatisk.

Bliv klogere på baggrunden og historien om Ludvig og Julemanden

Baggrunden og historien om Ludvig og Julemanden er spændende og fyldt med julemagi. Ludvig er en ung dreng, der altid har elsket julen og haft en særlig fascination af Julemanden. Han drømmer om at møde Julemanden og opleve julemirakler. En dag bliver Ludvigs drøm til virkelighed, da han pludselig får muligheden for at hjælpe Julemanden med at redde julen. Sammen med sin trofaste hund Rudolf begiver Ludvig sig ud på et eventyr fyldt med sjov, spænding og venskab.

Få insider-information om optagelserne af Ludvig og Julemanden

Få de seneste insider-informationer om optagelserne af Ludvig og Julemanden. Hør om de spændende ting, der sker bag kulisserne. Få eksklusive interviews med skuespillere og filmholdet. Oplev den magiske verden af julefilmen som aldrig før. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv en del af eventyret.

Vælg din favoritscene fra Ludvig og Julemanden og få et forsmag på serien

Vælg din favoritscene fra Ludvig og Julemanden og få et forsmag på serien. Dykker ned i de sjove og hjertevarme øjeblikke, hvor Ludvig og Julemanden tager på magiske eventyr. Oplev glæden ved Julemandens værksted, hvor der bliver tryllet med julegaver og spænding fylder luften. Deliver smil og latter, når Ludvig og Julemanden udfordrer hinanden i drilske julelege. Tag med på en uforglemmelig rejse gennem magi og venskab i Ludvig og Julemanden.