Udgiv dine kunstværker på nettet

Udgiv dine kunstværker på nettet

Er du kunstner, men har du endnu ikke haft den store succes med at sælge nogle af dine værker, omend du gerne vil det, kan det være, det kan være en løsning for dig at sætte dine kunstværker til salg på nettet.

Her har du i hvert fald mulighed for at ramme et meget større publikum, end hvis du bare sætter dem til salg i et lokalt lille galleri nede i byen.

Lån penge til at starte din egen webshop med kunstværker

En mulig løsning er blandt andet at lave din egen lille butik på nettet, hvor du kan sælge dine kunstværker. Det er ofte meget billigere end at skulle starte dit eget galleri og have kunstværker udstillet i fysiske lokaler.

Har du brug for flere penge til at kunne starte din webshop, så lån penge med nemid nemt online. Det er nemt og hurtigt, og du kan få pengene udbetalt inden for bare et døgn.

Læs mere om lån hos Lånekassen, hvis du ikke har den store erfaring med at tage lån online. Der kan du blive guidet til, hvad du præcis skal gøre for at få din låneansøgning godkendt.

Sæt dine kunstværker til salg i en større butik

Hvis du vil, har du også mulighed for at sætte dine værker til salg i større butikker på nettet, der sælger værker fra mange forskellige kunstnere.

Du kan med fordel også oprette din egen Instagram profil, hvor du kan lægge billeder op af dine værker og evt. skrive en pris ved. Så kan folk skrive til dig i din indbakke på de sociale medier, hvis de er interesseret i at købe dine værker.

Der er mange måder at gribe det an på, men du skal ikke være bange for at lægge dine værker online, da det kan være den nemmeste måde at komme i gang med at tjene penge på dine kunstværker.

Det handler bare om at springe ud i det og prøve dig frem. Måsker virker den første metode ikke, men så kan du jo altid skifte videre til en ny butik eller en anden fremgangsmåde.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.