Antikke smykker går i arv til konfirmanden

Antikke smykker går i arv til konfirmanden

Når de unge skal konfirmeres, er der mange af dem, der får et eller flere smykker i gave til konfirmationen. Mange arver eksempelvis smukke, antikke smykker fra forældre eller bedsteforældre, når de bliver konfirmeret.

Der er også mange, der modtager et nyt og dermed deres helt eget smykke, når de bliver konfirmeret. Mange voksne beholder deres smykker fra deres konfirmation, fordi det tit er nogle af de smykker, vi har med os gennem hele livet.

Mange har stadig deres konfirmationssmykke

Du er måske en af dem, der gennem tiden har beholdt det smykke, du selv fik fra din konfirmation. Det er der rigtig mange, der vælger at beholde, fordi det enkelte smykke betyder noget helt særligt for dem, og det er vigtigt, at det er med dem gennem hele livet.

Og det betyder ikke så meget, om det er et smykke, der er arvet, eller om det er nyt smykke. At have modtaget det ved sin konfirmation er noget særligt i sig selv, der gør det værd at beholde. Men selvfølgelig er det jo også specielt, hvis det er et smykke, der er gået i arv fra konfirmation til konfirmation.

Du kan også give et nyt smykke

Har du ikke et smykke, du kan give videre, som dit barn eller barnebarn kan arve, er der heller ikke noget galt i at give et nyt og smukt smykke til konfirmanden. Der bliver solgt mange smukke smykker i tiden op til konfirmation, fordi der er mange, der vælger at give konfirmanden sit helt eget smukke smykke denne dag.

Du kan evt. vedlægge et digt til konfirmation tekst, hvor du skriver en smuk linje eller to til konfirmanden. Det vil være en rigtig pæn gave, og du kan være sikker på, at konfirmanden bliver glad for den.

En passende lejlighed at give større og vigtige gaver

En konfirmation er en rigtig god dag at give store eller vigtige gaver som eksempelvis smykker, der går i arv fra en generation til en anden. Disse gaver kommer til at følge os gennem hele livet, og måske kommer konfirmanden selv til at give det videre i arv til sine børn, når de skal konfirmeres om mange år.

Konfirmationen er den første rigtige og store begivenhed for mange af os, og derfor er det også passende med store og vigtige gaver denne dag, som ikke kun behøver at være pengegaver.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.