Kultur er mange ting

Kultur er mange ting

Begrebet kultur dækker over mange forskellige ting. Ordet kan både bruges til at beskrive et land eller en befolkningsgruppes måde at leve på. Men det kan også benyttes som en fælles betegnelse for kunst, musik, finere madlavning, litteratur, teater og deslige. Dvæles der et øjeblik ved den sidstnævnte måde at benytte begrebet på, så er det fælles for det hele, at det er noget, mennesker føler glæde ved at samles om. Derfor kan de forskellige ting også snildt kombineres. Man kan f.eks. afholde en bogoplæsning med underlægsmusik fremført af en livemusiker. Ligesom det også er en mulighed at kombinere en kunstudstilling med en vinsmagning eller god middag.

Mad, vin og kunst

Kunstinteresserede mennesker kan ofte betegnes som livsnydere. Med sans for det æstetiske sætter de pris på alt det smukke og gode i livet. Det være sig skulpturer og kunstmalerier, men ofte gælder det også, når det kommer til det at spise på restaurant. De mennesker der nyder at gå på museum, vil også ofte have en interesse i at prøve nye restauranter og lækre retter. Måske de endda ynder at spise på forskellige gourmetrestauranter for at udvide deres gastronomiske horisont? Skal man holde en succesfuld kunstudstilling, kan det derfor være en god idé at tilføje et element af forplejning. Hvis ikke under hele udstillingen så i hvert fald på åbningsdagen.

Gourmet streetfood

Går man til mange kulturelle arrangementer, vil man opleve, at det tit er den samme slags mad, der bliver serveret. Tapasfade med lakseroulader og store rejer er selvskrevne ingredienser til kulturelle forsamlinger af den lidt finere karakter. Men sådan behøver det ikke at være. Afholder du en kunstudstilling med kant, så kan menuen også passende udformes på samme måde. Hvorfor ikke hyre en grillmester, der kan stå på galleriets terrasse og tilberede spændende små retter til de kunstinteresserede gæster? Med en rotisseri weber q3200 kan man riste alverdens ting. En dygtig grillkok vil kunne komme med et bud på en menu, der understreger udstillingens overordnede budskab. Ved at kombinere elementer fra kulturens forskellige hjørner kan du skabe en oplevelse ud over det sædvanlige. Kunstværkerne leverer spændende sanseindtryk, mens den grillede menu skaber nye smagsoplevelser. På den måde giver du dine gæster en helhedsoplevelse, som de sent vil glemme.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.