Del billeder af din kunst eller antikviteter med andre online

Del billeder af din kunst eller antikviteter med andre online

Er du glad for kunst, og har du en del af det, eller er selv kunstner og laver dine egne værker, kan det være, du finder glæde ved at dele dine værker eller samlinger med andre online.

Der er mange online fora og fællesskaber, hvor du kan møde andre kunstinteresserede, der er glade for at se, snakke og kommentere på kunst sammen. Det kan være en sjov og spændende måde at finde ny kunst og nye kunstnere på.

Del din kunst på farten

Tager du nogle gange på ture rundt i landet eller udlandet for at finde ny kunst, kan du også dele dine fund, mens du er på farten. Hvis du gerne vil være sikker på at være online på din tur, kan du altid tjekke dækningskort 3 stiller til rådighed.

På den måde skal du ikke være bange for, at du ikke kan fange en forbindelse eller et signal, når du er på tur. Der er mange gallerier og kunstværker, du kan køre rundt at se i Danmark, så det burde ikke være svært at finde noget inspirerende, du kan dele med ligesindede.

Live streaming af kunstnere vokser

Er du interesseret i det, kan du også vælge at kaste dig over live streaming. Der er nemlig mange kunstnere, der er begyndt at live streame, når de sidder og maler eller laver deres kunstværker derhjemme. Det kan være utroligt hyggeligt at følge med i, og det kan være en sjov måde at finde nye dygtige kunstnere.

Vil du selv i gang med det, hvis du selv er kunstner, så se hvordan du placerer din router optimalt, så du kan få den bedste forbindelse derhjemme, der kan trække et live stream signal uden problemer.

Det skal du være opmærksom på

Du skal naturligvis altid være opmærksom på, at du nok ikke skal dele dine mest værdifulde kunstværker eller antikviteter på nettet, da det øger risikoen for eventuelle indbrud, da det i så fald bliver nemt at se, hvor du bor, og hvilke ting du gemmer på, der kan have en værdi.

Dog bør det ikke holde dig fra at diskutere og finde ny kunst online, og du kan stadig sagtens dele dine egne værker, hvis du har lyst til det. Det er meget nemt at finde fællesskaber på nettet, hvor dette kan gøres, så det er bare med at kaste dig ud i det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.