Tag til udlandet og se på kunst

Tag til udlandet og se på kunst

Der er rigtig mange steder, hvor du kan komme helt tæt på kunsten. Herhjemme i Danmark har vi en lang række museer, men det har de naturligvis også i mange andre lande. Derfor kan du med fordel tage på en ferie til udlandet for at se noget kunst, du ikke bare lige sådan kommer forbi hver dag.

Du bestemmer helt selv, hvor du gerne vil hen på ferie for at se på kunst. Vind en ferie til en storby hvis du ikke selv er interesseret i at betale for din tur.

Masser af museer

Det kan generelt set være en god ide at drage mod storbyerne, da det ofte er her, du finder de store museer med de mest populære værker. Dermed ikke sagt at der ikke er kunst at finde i den øvrige del af landet, men ligesom herhjemme er de store museer ofte beliggende nær de største byer.

Har du tid og mulighed for det, kan det være oplagt at drage på rundfart i det land, du besøger, så du også kan se nogle af de museer og udstillinger, alle de andre turister ikke bare lige sådan kommer forbi.

Oplev alternativ og moderne kunst

Det er jo begrænset med kunst, vi har herhjemme. Vi har de enkelte gode museer, men så er det også ligesom det. Hvis du vil helt tæt på de største malerier og kunstværker i verden, både fra fortiden og nutiden, bør du kigge ud over landets grænser.

Der er en rigtig god mulighed for at se udstillinger fra de største kunstnere, vi har i dag, hvis du søger mod de store byer i bl.a. Europa. Især i London, Paris og Rom kan du komme helt tæt på de største værker fra de store kunstnere. Også Barcelona, Madrid, Berlin og Moskva kan anbefales på den konto.

Lær kunsthistorie undervejs

Hvis du tager rundt i Europa for at se på kunst, er det jo også en oplagt mulighed for at lære lidt mere om kunsthistorien, hvis du ikke lige har haft tid til at studere det på universitetet.

Der gemmer sig masser af gode historier i kunstens verden, og den er utroligt spændende at dykke ned i, fordi der bl.a. er så mange facetter og røverhistorier, som du ikke kender, hvis du ikke har dykket ned i den spændende historie før. Der er nok at tage fat på, når du først går i gang.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.