Find antikviteter på det lokale loppemarked og lav et kup

Find antikviteter på det lokale loppemarked og lav et kup

Har du altid haft en lille skattejæger gemt indeni, kan det være en god idé at begynde at tage på loppemarkeder for at se, om du ikke kan finde antikviteter, der kan gå hen og blive et kup.

Der er mange danskere, der hvert år finder billige sager på bl.a. loppemarkeder, som viser sig at være mange penge værd. Hvorfor skulle du ikke kunne gøre det samme?

Du ved aldrig hvornår du finder noget antikt

Det spændende og interessante ved netop det at gå på loppemarkeder og lede efter disse skatte er jo, at du aldrig ved, hvor og hvornår den næste skat dukker op. Det kan være, du ikke finder noget den næste måned, eller at du finder tre gode skatte over den kommende weekend. Det er aldrig til at vide.

For mange mennesker er det også en langt sjovere måde at komme tæt på kulturen og kunsten, i stedet for at tage på kunstudstillinger, museer og hvad der nu ellers er af muligheder.

Kan gemme på den helt store gevinst

Det er set mange gange før, at det er muligt at finde den helt store gevinst på et loppemarked. Noget, du har givet få kroner for, kan lige pludselig være rigtig mange tusinde kroner værd, fordi du er faldet over noget helt unikt, som den tidligere ejer ikke har kendt den sande værdi på.

Jo mere du kommer på disse markeder, og jo mere du lærer om antikviteterne, desto nemmere bliver det også for dig at spotte en rigtig god handel. Så jo mere du lærer om historien og genstandens oprindelse, desto nemmere har du ved at lave det helt store kup.

Få antikviteter vurderet

I starten har du nok ikke så meget erfaring og viden om de ting, du går og kigger på. Derfor kan det være nødvendigt at få dine ting vurderet af en ekspert, før det er til at sige, hvad det er værd. Især hvis det ikke er en genstand, der allerede er til salg på nettet, som du bare lige kan slå op.

Der er flere forskellige steder i landet, hvor du kan få lavet en vurdering. Nogle steder kan det også lade sig gøre på nettet, hvis du ikke har mulighed for at mødes med eksperten personligt.

Søg på nettet hvis du er i tvivl om hvad det er værd

Langt de fleste ting bliver jo allerede solgt på nettet, enten herhjemme i Danmark eller på sider i udlandet. Derfor er der gode chancer for, at du kan slå genstande op på nettet, som du ikke er sikker på, hvad er værd.

Ofte kan du nemt se, hvad genstanden bliver solgt for, og så kan du hurtigt lave en vurdering på stedet, om det er værd at købe genstanden her og nu. Derfor er det altid en god idé at have din mobil med dig, så kan slå genstanden op her og nu og dermed har mulighed for at træffe det rette valg og finde en fornuftig købspris.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.