Prøv at arrangere din egen kunstudstilling

Prøv at arrangere din egen kunstudstilling

Er du kunstner, og vil du gerne i gang med at lave din egen udstilling, er det jo egentlig kun dig selv, der holder dig fra at prøve det.

Der er mange, der venter på at blive opdaget og få sine værker udstillet, men du kan faktisk også selv vælge at lave en udstilling af dine værker, hvis du har lyst til det. Så bestemmer du også helt selv over, hvad der skal ske, og hvordan den skal foregå.

Vær ude i god tid

Når du skal lave en udstilling, kan det være en rigtig god idé at være ude i god tid, så folk har mulighed for at planlægge deres besøg til din udstilling.

Vi har jo alle så travlt nu om dage, og derfor kan det være svært at få folk til at komme til din udstilling, hvis du først nævner det for dem i sidste øjeblik.

Ved at være ude i god tid har du også meget mere tid til at planlægge, hvordan du får det til at ske på den bedst mulige måde, og du har mere tid til at forberede dig.

Husk at lave lidt larm

Når du skal lave din udstilling, er det en god idé at lave lidt larm for den. I hvert fald hvis du har ønske om at få mange gæster til din udstilling.

Du kan lave en happening, få PR i den lokale presse eller kaste dig over markedsføring på bl.a. Facebook, hvis du gerne vil i gang med at larme lidt for dit arrangement.

Du skal gerne ud til så mange mennesker som muligt, og det kan du blandt andet nemt gøre via PR eller Facebook. Så det er bare med at komme i gang.

Sørg for mad og forfriskninger til gæsterne

Når den store dag så kommer, kan det være smart at sørge for lidt mad og drikke til dine gæster. Tag et kig på kulgrill priser, find den bedste model og sørg for at have lækre grillpølser klar, når gæsterne begynder at komme. Du kan også hyre en pølsevogn, hvis det er nemmere for dig.

Sørg også gerne for et glas koldt vin eller champagne, så dine gæster kan nyde noget lækkert, mens de går rundt og kigger på dine værker. Du skal behandle dine gæster godt, når de har taget sig tid til rent faktisk at komme til din udstilling.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.